miércoles, 26 de septiembre de 2012

GOOGLE DRIVE




Google Drive és un nou servei de Google que permet l'emmagatzematge gratuït de diferents documents: fulls de càlcul, documents de text, power points, vídeos etc...Aquesta nova eina prové d'una millora de l'antic google docs i permet un gran avantatge a l'hora de fer treballs en grup ja que aquests poden ser editats on line i no es quereix l'ús del pendrive que moltes vegades acaba perdut. 

Aquest recurs tecnològic també és molt utilitzat per els professors, ja que poden compartir elements on line amb els alumnes tan sols enviant un link a l'email: d'aquesta manera s'eviten errors dels documents adjunts. També els permet interaccionar amb els alumnes en temps real, sense la necesitat d'un espai físic compartit. És a més, una eina molt segura per a tothom ja que permet guardar còpies de seguretat a la xarxa sense la por de perddre-les. 

Ara us deixo un exemple d'un exercici fet a classe amb google drive, creant i compartint una presentació, un document de text i un formulari on-line: 

PRESENTACIÓ DE L'EXERCICI :


FORMULÀRI:

domingo, 23 de septiembre de 2012

PRESENTACIÓ I LES WEBQUEST

Edu3.cat   


Sóc la Laura Padilla,  estudiant del Grau d’Educació Infantil a la Universitat Ramón Llull.

He creat aquest bloc amb la intenció d’utilitzar-lo com a eina de treball i compartir els coneixements adquirits durant el meu procés d’aprenentatge.

A partir d’ara aniré publicant enllaços d’interès i activitats relacionades amb els estudis que estic cursant.


QUÈ ÉS LA WEBQÜEST?

Es tracta d’una proposta didàctica de recerca guiada basada fonamentalment en els recursos que ens proporciona Internet. Incita als alumnes a investigar, potencia el desenvolupament crític, la creativitat i la pressa de decisions.

Són pàgines on pots trobar informació i practicar tot tipus d’exercicis de qualsevol matèria, una nova eina de cerca i navega per Internet.

Recomano visitar l’espai www.edu3.cat,  aquesta web és un portal eduactiu que es fa servir com a suport de les tasques d’ensenyament i aprenentatge de les diverses matèries que integren el currículum escolar dels alumnes.

A continuació us presento el vídeo de com treballa l’Escola Gras i Soler d’Esplugues de Llobregat amb una webqüest de les constel·lacions zodiacals.